Søkemotoroptimalisering Er Enklere Enn Det Ser Ut Til

Nå som du har startet et nettsted og trenger besøkende, kan du lure på hva som er neste. Du vil være sikker på at søkemotorer henter nettstedet ditt. Tipsene nedenfor hjelper deg med å nå målene dine. Sjekk createurene for å lære mer om SEO -tips og strategier.

Når du bruker SEO på nettstedet ditt, ikke glem å organisere filene dine i katalogen. Jo flere lag du har i filkatalogen din, jo mindre vekt vil søkemotormedderkoppene legge på disse sidene. Å organisere filene dine for å være nærmere rotkatalogen vil bidra til å øke rangeringen .

Skriv og send inn artikler til artikkelkataloger. Ikke bare vil dette øke eksponeringen din og gi deg flere plattformer for å uttrykke din ekspertise på ditt felt, lenken til nettstedet ditt i forfatterressursboksen vil resultere i høyere søkemotorrangeringer for nettstedet ditt. Hvis noen bruker artikkelen din fra en katalog, er det enda bedre.

Selv om du ønsker å søkemotoroptimalisere nettstedet ditt, skriver du for leserne først og søkemotoren for det andre. Google, MSN, Yahoo, etc., har nå noen veldig intelligente roboter som søker gjennom internett, men roboter kjøper ikke varer i nettbutikker, registrerer seg for nyhetsbrev eller spør om tjenestene dine. Besøk hos mennesker har potensial til å gjøre alle disse tingene, så mens du må inkludere søkeord i teksten din for SEO, må du holde siden lesbar.

For å unngå at nettstedet ditt blir ignorert av webcrawlere, bør du avstå fra å stappe for mange søkeord inn på nettsidene dine. Mange avanserte webcrawlere vil ignorere nettsteder som er fullpakket med søkeord. Søkeord er viktige hvis du bruker dem riktig, men de kan også skade deg hvis du overdriver dem.

Planlegg nettstedet ditt slik at strukturen er ren og du unngår å gå for dypt inn i kataloger. Hver side du skriver for nettstedet ditt, bør ikke være mer enn tre klikk unna hjemmesiden. Folk og søkemotorer liker å finne informasjonen de leter etter, raskt og enkelt.

For å kunne bruke søkemotoroptimalisering på nettstedet ditt, må du forplikte deg til den pågående prosessen. Du kan ikke bare optimalisere nettstedet ditt en gang og gå videre. Internett -bedrifter eksisterer i et marked i stadig endring, så SEO -strategien som fungerer for din bedrift i år fungerer kanskje ikke neste år.

Prøv å bevege deg bort fra de mer stive AP-stilreglene, spesielt på andre referanser, og mot en SEO-vennlig bruk av fulle navn i påfølgende referanser i historien din. Dette vil være til fordel for deg fordi søkemotors resultatside fremdeles delvis er basert på tetthet og repetisjon av søkeord.

Hvis du har en Twitter -konto, må du av og til tweet om andre produkter eller merker for å øke lojaliteten din til andre selskaper. I sin tur bør du motta positive tilbakemeldinger og potensielt gratis annonsering som tilbakebetaling for tjenesten du leverte. Dette kan føre til ekstra fortjeneste, spesielt hvis du promoterer store organisasjoner.

Som nevnt i innledningen er SEO det du trenger for å få besøkende. Når siden din kan bli funnet via søk, får den mer trafikk. Denne artikkelen har forhåpentligvis gitt deg noen gode trinn for å få trafikken til å flyte.